Menukaart

 

Voorgerechten:

 

In huis gemarineerde "graved lax" zalm

Goudbruin gebakken garnaalkroketjes met slaatje

Goudbruin gebakken kaaskroketjes met slaatje

Scampi's in de pélè met verse look

St - Jacobsvruchten à la plancha

In de oven gegratineerde halve kreeft

Halve portie paling ( room - groen - provençaal - Napolitaans

 

voor een voorgerecht als hoofdschotel vragen wij een suplement van 4 euro

 

Hoofdgerechten:

 

Van het koetje...

 

Steak van wit-blauw rund* (250gr)

Ierse filet pure*(250gr)

Klassieke steak tartaar (van April tot September)

Vraag achter de vleessuggestie van de maand

 

Van het varkentje...

 

Wij houden heel erg van varkens, we zijn zelf trotse eigenaars van 4 niet eetbare exemplaren en weten als geen ander hoe een zwijntje bestaat.

Deze zeer slimme en propere dieren verdienen het om met de beste zorg te worden behandeld.

Daarom hebben wij er voor gekozen om enkel nog met een lokale handelaar te werken zodat we zelf de zorg voor het varken kunnen meebeleven.

Zowel het vlees à la carte of in de menu's kiezen wij voor dit duurzaam en gezond vlees.

Gevolgd van in de boerderij tot op tafel.

 

Varkens mixed grill*

Schelle v/d zeug*

Stoofvlees op moeke's wijze

 

*Kies zelf je saus naar keuze: Peperroomsaus - Archiduc - Bearnaise - Provençaal of kruidenboter van de chef

 

Vers uit de zee...

 

Gebakken kabeljauwfilet* met seizoensgroentjes

Op vel gebakken zalm* met seizoensgroentjes

Kortgebakken St - Jocobsvruchten à la plancha*

Royale visspies* met dagverse vis volgens aanvoer

TOPPER!!!

Heerlijke bouillabaise met rouille en co

Scampi's à la plancha*

vraag naar de cath of the day

 

* Wij hebben er voor gekozen om vanaf heden jullie zelf jullie saus te laten kiezen

Er is keuze tussen Mouseline - kruidenbearnaise - Napolitaanse saus - provençaal - kruidenboter of viva Italia

 

Uit de rivier...heerlijke paling

 

Gebakken met huisgemaakte tartaar

In de room

Napolitaanse wijze

Provençaal

In 't groen

't Witte Huis

 

Mosselen... (enkel als de kwaliteit goed is)

Natuur

Witte wijn

look/room

provençaal

ricard - curry - tomaat

 

Alles wordt geserveerd met frietjes, er is puree en pasta in huis.

 

 

Menukaart

Suggestie's maand Maart

 

Ierse Rib eye van 400gram met saus naar keuze 28 euro

Waarom Ierse Agnus Beef?

Leven het heel jaar door buiten (rust - ruimte -natuur)

Hoog intramusculair vetgehalte (gemarmerd vlees)

Vetadertjes smelten tijdens het bereidenen geven extra smaak en malsheid aan het vlees.

 

Paling op schotse wijze (jameson en gerookte zalm) 27 euro

 

Lotte in kreeftensaus met pasta of frietjes 25 euro

 

Surf en turf van Scampi's en kalfszwezerikken 25 euro

 

Pasta met zalm en dillesausje 19 euro

 

Maandmenu Maart

 

Huisgemarineerde "Graved Lax" zalm

of

Scampi's in ricardsausje

of

mini bouilliabaise

en

Ierse rib eye met saus naar keuze

of

Lotte in kreeftensausje met pasta of frietjes

of

Kabeljauw met mouselinesausje

en

huisgemaakte tiramisu

of

dame blanche

of

Irish coffee 38 euro