lunches en menu's

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19/06 soep - crepenette met bloemkool en patatjes

 

21/06 buffet à volonté aan 17 euro (soep-voorgerechten-hoofdgerechten-dessert)

 

22/06 soep - koolvis met mosterdsaus - boontjes en krieltjes

after work menu: ham - meloen of salade geitekaas

trumpburger of zalm met bearnaise

café glace of pana cota

 

23/06 soep - varkensbrochette met rijst en zoet-zure saus

palingfestival: keuze uit 3 voorgerechten en paling naar keuze

 

24/06 Zondaglunch: duo kaas en breydelhamkroket

schelvisfilet met fijne groentjes en sausje van duvelbier

Dame blanche euro29

 

 

WK menu (zolang de duivels spelen)

scampi's diabolique

en

belgische rib eye met stroganoffsaus

en

drie kleuren dessertbord

euro38

 

 

 

Chef vs. Visser vs. muziekant 29 juni 2018

 

WAT ALS... een visser, een chef en een accordeonist de krachten bundelen?

Dan krijg je een SPECTACULAIR concept!!!

Opa komt Jesica ondersteunen in de keuken en toveren gekende en minder gekende vis gerechten uit hun mouw, kortom een degustatie avond van je welste, dit gepaard met gekende zeemansliederen.

AMBIANCE VERZEKERD!!!

Wat de pot schaft??? .... wat er in de zee te vinden is!!!

vissershapjes

en

Lotte - kabeljauw - wuloks -mosselen -coquilles- langoustines - inktvis - tongetjes - krab - hondshaai - kreeft - rog - enz... op visserswijze en chefs afwerking.

MET SHOWCOOKING VAN JESICA EN OPA

 

plaatsen zéér beperkt, dus reserveer zeer snel!!!

Vertrouw ons maar... dit is zeker de moeite waard.

(38euro pp zonder drank)